Ny ansvarlig forvalter av ODIN Norge

Senior porteføljeforvalter Atle Hauge vil få hovedansvaret for fondet ODIN Norge.

Med ansettelsen av Atle Hauge styrker ODIN sitt nordiske forvalterteam ytterligere.

Hauge kommer fra det familieeide investeringsselskapet Pactum, og har blant annet jobbet på Corporate Finance og som analytiker i Carnegie.

– Det er gledelig å kunne ønske Atle velkommen til oss i ODIN. Vi får en svært dyktig og erfaren forvalter med på laget. Atle er en sterk tilhenger av ODIN-modellen, selve fundamentet i forvaltningen vår. Han vil forvalte ODIN Norge på utmerket vis og i tråd med vår investeringsfilosofi, sier Bjørn Edvart Kristiansen, administrerende direktør i ODIN Forvaltning.

Fra og med 1. april tar senior porteføljeforvalter Atle Hauge over hovedansvaret for ODIN Norge.

Senior porteføljeforvalter Atle Hauge blir ansvarlig forvalter for ODIN Norge.

– Fondet er i de beste hender

Atle Hauge tar over stafettpinnen etter Vigdis Almestad, som har forvaltet ODIN Norge siden 2016. Hun vil etter hvert fokusere fullt og helt på ODIN Norden, etter eget ønske.

Atle starter 1. april og vil sammen med Vigdis forvalte ODIN Norge i en overgangsperiode, før han gradvis overtar ansvaret på egenhånd. På den måten blir kontinuiteten i forvaltningen godt ivaretatt, og Atle får gjøre seg godt kjent med porteføljen.

– Jeg er overbevist om at ODIN Norge er i de beste hender i fortsettelsen, sier Almestad.

Investeringsdirektør Alexander Miller er også godt fornøyd med å ha kapret Atle Hauge.

– Atle har imponert meg gjennom hele rekrutteringsprosessen. Han har en spennende bakgrunn og kan vise til solide resultater. Med Atle får vi tilført solid kompetanse og nye perspektiver. Han har en naturlig teft for forvaltning og identifiserer seg med ODINs investeringsfilosofi. Det gjør at han utvilsomt vil passe godt inn i forvaltningsteamet vårt, sier Miller.

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsansvarlig Sindre Fjærtoft: sindre.fjaertoft@odinfond.no | 95899684.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.