Om oss

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.

Derfor bør du spare i fond hos ODIN

I ODIN investerer vi i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre aktører i markedet har oversett. Slik jobber vi hver dag for å skape verdier for fremtiden.

Historie, visjon og verdier

Gode verdier og nordisk kultur
ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. Dette har vi en plan om å fortsette med. Vår lange historie og solide kunnskap skaper verdier for fremtiden ; både for deg som kunde, våre ansatte og våre eiere. Les om vår historie, visjon og verdier.

Våre forvaltere

Møt ODINs forvalterteam
Å dele kunnskap og informasjon, spille hverandre gode og jobbe mot et felles mål er bærebjelkene i ODINs forvaltningskultur. Når flere erfarne forvaltere jobber sammen mot et felles mål, blir helheten større enn summen av delene. Vår forvaltningskultur og vår lagånd er derfor helt avgjørende for vår fremgang.

Rutiner

Retningslinjer vi jobber etter
En bred kompetanse og erfaring gjør at vi kan velge aksjer basert på egne selskapsanalyser. Vi er pliktige til å følge retningslinjer for å sikre deg det beste resultatet, og her kan du lese et sammendrag.