Nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev regelmessig og få nye markedskommentarer, fondsrapporter, sparetips og hvordan vi i ODIN jobber for å gi deg best mulig avkastning - rett i innboksen.

Navnet ditt og epost adressen din vil bli lagret i vårt nyhetsbrev verktøy.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet, kan du melde deg av når som helst. Når du melder deg av tjenesten, vil navn og epost automatisk bli slettet. Du kan lese mer om lagring av data i vår personvernerklæring.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fondsrapporter

Våre månedlige fondsrapporter gir deg en oversikt over avkastningen for dine fond siste måned, spesifikke hendelser i din portefølje, kjøp og salg av enkelt aksjer og forvalterens kommentar.

Nyheter om enkelte selskaper vi har investert i

Alle våre forvaltere kommenterer regelmessig spennende selskaper i porteføljene og hva de tror om selskapenes fremtidsutsikter. De kommenterer også hvordan markedet ser ut for spesifikke produkter og hvordan de ser på ulike forandringer i selskaper og deres omkrets.

Oppdateringer fra ODIN

Vi forteller om hvordan vi jobber på ODIN, presenterer nye fond, introduserer nyansatte og minner deg på hvorfor ODIN er det riktige stedet å plassere sparepengene dine.