Rådgivning med skreddersøm

Vi tilbyr et moderne rådgivningskonsept for formuende privatpersoner og selskaper. Med fokus på dine ønsker og behov skreddersyr vi løsninger for deg. Disse baseres på konsentrerte aksje- og rentefond fra ODINs investeringsunivers.

Som kunde får du et engasjert rådgiverteam med høy kompetanse og lang erfaring innen kapitalforvaltning. Vår rådgivning tar utgangspunkt i en helhetlig og strukturert prosess hvor vi i dialog med deg avdekker din situasjon og fremtidsplaner, din risikotoleranse og krav til avkastning.

Når en god løsning er på plass, finner vi en samarbeidsform som passer deg. Enkelte kunder ønsker ukentlig kontakt, mens andre ønsker oppfølging noen ganger i året. Vi tilpasser dette etter hva du måtte ønske.

Våre rådgiveres fokus er å følge opp løsningen vi har etablert for deg. De er del av Norges fremste kompetansemiljø innen rente- og aksjeforvaltning. Det sikrer deg oppfølging og rådgivning av ypperste kvalitet.

Kontakt en av våre formuesforvaltere

Vi er alltid klare for en hyggelig fondsprat. Vi tar gjerne et møte med deg for å fortelle deg mer om vårt rådgivningskonsept.

En godt sammensatt portefølje

Det å konstruere en god portefølje er en prosess som tar tid og krever innsats. Gjør du jobben nå tar det ikke lang tid før du kan høste fruktene av arbeidet ditt.

Hvorfor investere i Norden?

Fra plyndring, ran og narkotisk sopp til Nobelprisen, Ikea, Lego og Absolut Vodka. Stor eksport av sterke merkevarer er mye av forklaringen.