Rådgivning med skreddersøm

Vi tilbyr et moderne rådgivningskonsept for formuende privatpersoner og selskaper. Med fokus på dine ønsker og behov skreddersyr vi løsninger for deg. Disse baseres på konsentrerte aksje- og rentefond fra ODINs investeringsunivers.

Som kunde får du et engasjert rådgiverteam med høy kompetanse og lang erfaring innen kapitalforvaltning. Vår rådgivning tar utgangspunkt i en helhetlig og strukturert prosess hvor vi i dialog med deg avdekker din situasjon og fremtidsplaner, din risikotoleranse og krav til avkastning.

Når en god løsning er på plass, finner vi en samarbeidsform som passer deg. Vi tilpasser oppfølgingen i henhold til din valgte investeringsstrategi.

Våre rådgiveres fokus er å følge opp løsningen vi har etablert for deg. De er del av ett av Norges fremste kompetansemiljø innen rente- og aksjeforvaltning. Det sikrer deg oppfølging og rådgivning av ypperste kvalitet.

Her er våre formuesforvaltere

Vi er alltid klare for en hyggelig fondsprat. Vi tar gjerne et møte med deg for å fortelle deg mer om vårt rådgivningskonsept.

En godt sammensatt portefølje

Det å konstruere en god portefølje er en prosess som tar tid og krever innsats. Gjør du jobben nå tar det ikke lang tid før du kan høste fruktene av arbeidet ditt.

ODIN skaper verdier for fremtiden

Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre aktører i markedet har oversett. Vi ser etter selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon til en attraktiv pris.