– Skal bygge videre på ODINs investeringsfilosofi

Bjørn Edvart Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef. Tromsøværingen er tydelig på at ODINs investeringsfilosofi er nøkkelen til både historisk og fremtidig suksess.

– ODIN som selskap og merkevare har allerede oppnådd mye. Dette skal vi bygge videre på og styrke ytterligere, med et utrettelig fokus på ODINs investeringsfilosofi og kvalitet i forvaltningen. Det har vært og vil fortsette å være vår suksessformel, sier Bjørn Kristiansen.

ODIN har over tid opparbeidet seg en sterk posisjon i det nordiske fondsmarkedet, og kan vise til betydelig vekst. Den utviklingen akter ODIN-sjefen å fortsette med.

– Jeg vil takke eierne og styret for tilliten. Hjertet mitt banker for ODIN og jeg er både glad og takknemlig over av å få lede selskapet videre. Vi har vært igjennom en fantastisk vekstreise for ODIN, men jeg er sikker på at vi skal få realisert enda mer uforløst potensiale i fortsettelsen, sier Kristiansen.

– Styret har sett etter en strategisk leder med gjennomføringsevne som kan utvikle ODIN videre og være en kraft inn i SpareBank1-bankenes satsing på kapitalforvaltning. Styret i ODIN er glad for at Bjørn Kristiansen har sagt ja til å ta denne rollen, sier styreleder Joachim Høegh-Krohn.

Får sentral rolle i ny sparesatsing

På senhøsten i fjor ble det klart at SpareBank 1-bankene forener kreftene i en felles satsing på sparing. ODIN og Bjørn Kristiansen vil spille en sentral rolle i denne storsatsingen.

– I Bjørn har vi funnet den perfekte kandidaten til å lede ODIN og forvaltningsområdet i SpareBank 1 Forvaltning, og jeg er veldig glad for at han har takket ja til oppgaven, sier Ronni Møller Pettersen, som blir toppsjef i Sparebank 1 Forvaltning.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.