Forvalterendringer for ODIN Global og ODIN Eiendom

Harald Nissen og Håvard Opland tar over rollen som ansvarlige forvaltere for ODIN Global, mens Nils Hast blir ny ansvarlig forvalter for ODIN Eiendom.

Harald Nissen og Håvard Opland blir ansvarlige forvaltere for ODIN Global fra 14. august. De har begge lang erfaring fra ODINs internasjonale forvaltningsteam. Nissen har jobbet i ODIN siden 2010 og vært en del av forvalterteamet for ODIN Global siden juli 2015, mens Opland har jobbet i ODIN siden 2006 og vært en del av forvalterteamet for ODIN Global siden september 2016.

Nissen er i dag ansvarlig forvalter for ODIN USA, et fond han var med på å starte i 2016. Det vil han fortsatt være. På samme vis vil Opland fortsatt være ansvarlig forvalter for ODIN Europa, som han har forvaltet siden 2013.

Nils Hast blir ansvarlig forvalter for ODIN Eiendom fra 14. august. Hast har 20 års erfaring fra finansbransjen og har jobbet i ODIN siden 2011. Hast er også forvalter for ODIN Kreditt, som hovedsakelig investerer i nordiske og andre europeiske kredittobligasjoner. Dette er sentralt, da selskapene i ODIN Eiendoms investeringsunivers også bruker obligasjonsmarkedet som kilde til finansiering.

Endringene gjøres i forbindelse med at Oddbjørn Dybvad og Øystein Bogfjellmo har valgt å søke nye utfordringer utenfor ODIN.

– Vi har satt stor pris på Oddbjørn og Øystein, både som forvaltere og kollegaer, og ønsker dem lykke til med nye utfordringer. Det er selvsagt vemodig at to forvaltere forlater selskapet. Samtidig er det svært gledelig å se at vi har erfarne og dyktige forvaltere som står klare til å overta ansvaret og fortsette å forvalte ODINs fond etter ODIN-modellen, sier administrerende direktør i ODIN Bjørn E. Kristiansen.

For mer informasjon kontakt:
Bjørn E. Kristiansen, administrerende direktør i ODIN Forvaltning AS
E-post: bjorn.edvart.kristiansen@odinfond.no Telefon: +47 907 68 697

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.