ODIN passerer 40 mrd i forvaltningskapital

Vi ser tilbake på 2015 som nok et år preget av god vekst og gode forvaltningsresultater. Vi er godt fornøyd med fjoråret, og vil fortsette det gode arbeidet med mål om å levere god langsiktig avkastning.

[vippy id=»7913″ width=»806″ height=»453″]

Et godt år
2015 var nok et godt år for ODIN og vi leverte solid avkastning. Nordmenn har absolutt fått øynene opp for fondssparing og vi ser en økning i antall kunder og forvaltningskapital, der vi nylig passerte 40 milliarder. Vi setter stor pris på tilliten fra våre kunder. Den tilliten skal vi jobbe hardt for å beholde, også i fremtiden.

Er festen over?
Dessverre starter det nye året med fallende og urolige børser, og mange lurer da på om festen er over for denne gang. Det er usikkerheten rundt Kina og en fallende oljepris som pekes ut som synderne denne gangen. I aksjemarkedet vil det alltid være uromomenter på kort sikt, men ODIN er en aktiv forvalter som tenker langsiktig og ser muligheter i fallende markeder. Les vår forvalter Oddbjørn Dybvad kommentere den markedsuroen vi har sett den første uken i 2016 her.

Langsiktighet
Aksjemarkedet vil til tider falle, og det er lett å bli påvirket av både røde tall og avisoverskrifter. Nettopp derfor er det viktig å tenke langsiktig, og holde seg til planen. Ettersom aksjemarkedet kan bevege seg tilfeldig, er det vanskelig, om ikke umulig å ‘time’ markedet. Derfor er det slik at for de aller fleste av oss så handler det i større grad om tiden du sitter i markedet, enn tidspunkt du kjøper og selger.

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.