Tid for selvangivelsen

Tiden er inne for å sjekke selvangivelsen. Mange dropper å gjøre dette, men det kan være lurt på se gjennom tallene før fristen går ut.

Salg av fondsandeler rapporteres automatisk
Hadde du fondsandeler ved årskiftet ble dette rapportert til skatteetaten, og du finner beløpet i årsoppgaven for 2015. Dersom du solgte andeler i 2015 og ønsker en oversikt over grunnlaget for beskatning/fradrag finner du dette i realisasjonsoppgaven for 2015. Dette er også rapportert inn til skatteetaten.

Lurer du på hvor du finner oppgavene for dine andeler?
For deg med andeler på en VPS-konto finner du årsoppgaven/realisasjonsoppgaven i postkassen i VPS Investortjeneste. Innlogging gjør du via ODIN Online. Ta gjerne kontakt med fondssenteret vårt om du har spørsmål vedrørende dette.

Har du fondsandeler direkte via din bankforbindelse, vil års- og realisasjonsoppgave være tilgjengelig i nettbanken din.

Penger igjen – spare eller bruke?
Er du en av de heldige som får penger igjen på skatten kan det være flere gode måter å bruke disse på, men kanskje du skal sette av litt til sparing? Les våre tips her.

 

Fondssenteret treffer du her:
Telefon: 24 00 48 04
E-post: kundeservice@odinfond.no

Skjermbilde2

 

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.