Slik ivaretar vi deg som kunde og sikrer driften

Her forklarer Bjørn Kristiansen, som er administrerende direktør i ODIN, hva vi gjør for å ivareta deg som kunde og sikre daglig drift av selskapet.

Kjære kunder og alle forbindelser av ODIN,

Norge og resten av verden er nå i en krevende situasjon. I likhet med dere, er vi opptatt av å bidra til den nasjonale dugnaden for å hindre spredningen av det nye koronaviruset, og begrense konsekvensene av dette. Vi kjenner også på et stort ansvar for å ivareta alle kundene våre i denne krevende tiden.

Solide rutiner

ODIN Forvaltning, og vår eier SpareBank 1 Gruppen, har gode planer og rutiner for slike ekstraordinære situasjoner. Det forventes derfor ikke at vår daglige drift påvirkes betydelig av tiltakene vi har innført. Alle i ODIN kan være fullt operative fra hjemmekontorer. Vi følger de rådene som myndighetene gir, og jobber profesjonelt videre innenfor de rammebetingelsene som nå er.

For å hindre smitte begrenses vår kundekontakt så godt det lar seg gjøre til kontakt per telefon og gjennom digitale plattformer. Utover begrensning av fysisk kontakt skal du som kunde i utgangspunktet ikke merke noe til endringene. Alle våre ansatte er tilgjengelige på telefon og e-post som vanlig.

Bjørn Kristiansen administrerende direktør i ODIN Forvaltning AS.

Bjørn Kristiansen, administrerende direktør i ODIN Forvaltning AS.

Vi er tilgjengelige for deg

Vi har gode digitale kommunikasjonsløsninger og våre rådgivere er aktive på telefon og e-post. Jeg anbefaler at du tar kontakt med rådgiveren din dersom du har behov for råd eller bistand. Alle våre servicekanaler er åpne, og vi er tilgjengelige for deg som normalt.

For å holde deg oppdatert legger vi løpende ut markedskommentarer og relevante nyheter her på hjemmesiden vår. Fondskommentarer får du som vanlig på e-post, og innlegg om hvordan du best kan håndtere børsuroen finner du på bloggen vår.

Vi håper ikke dette vil vare veldig lenge, og gleder oss til vi igjen kan se dere i møter og på arrangementene våre.

Frem til da – ta vel vare på hverandre, vask hendene og følg rådene fra Folkehelseinstituttet.

Bjørn Kristiansen
Administrerende direktør
ODIN Forvaltning AS

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.