Ny investeringsdirektør i ODIN Forvaltning

Alexander Miller blir ny investeringsdirektør i ODIN Forvaltning, et av Norges ledende forvaltningsmiljøer, fra og med 1. januar 2021.

Alexander Miller er ansatt som investeringsdirektør i ODIN Forvaltning fra 1. januar 2021. Miller kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Eika Kapitalforvaltning. Han har jobbet med kapitalforvaltning og finans siden slutten av 90-tallet, og har solid erfaring fra bransjen.

Miller var investeringsdirektør i Eika i to perioder, hver på cirka fire år i perioden 1997-2006. Denne jobben har han også hatt det siste året, inntil han ble rekruttert til ODIN. I perioden 2006 til 2015 var han leder i Ferd Invest, med ansvar for Ferd-konsernets børsnoterte investeringer i Norden. Fra 2016-2019 var han investeringsdirektør i Sea Tankers, som er John Fredriksens privateide investeringsselskap.

Skal videreføre ODIN-modellen

Forvaltningsavdelingen i ODIN gjør et godt arbeid og kan vise til sterke resultater i forvaltningen, i tråd med selskapets etablerte investeringsfilosofi – ODIN modellen. Denne filosofien skal Miller videreføre i rollen som ny investeringsdirektør.

– Vi er glade for å få Alexander som ny investeringsdirektør. Han har lang og tung erfaring fra forvaltningsbransjen, og jeg er overbevist om at han vil være et godt bidrag til ODIN sin organisasjon og kultur. Jeg er trygg på at Alexander vil videreføre den etablerte investeringsfilosofien vår på en utmerket måte, og jeg gleder meg til å samarbeide med ham, sier Bjørn Kristiansen, som er administrerende direktør i ODIN.

I tillegg til å ha riktig erfaring er Miller utdannet MBA fra University of Wyoming i USA og er også Autorisert Finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole her hjemme.

– Jeg er stolt og ydmyk av å få muligheten til å være med å videreutvikle et av Norges største og beste forvaltningsmiljøer. ODIN har et sterkt merkenavn og en investeringsfilosofi som jeg har stor tro på, og som jeg gleder meg til å videreføre. Jeg ser frem til å ta fatt på dette arbeidet sammen med de nye og dyktige kollegaene mine i ODIN Forvaltning, sier Miller.

Alexander Miller blir ny investeringsdirektør i ODIN Forvaltning fra og med 1. januar 2021.

Alexander Miller blir ny investeringsdirektør i ODIN Forvaltning fra og med 1. januar 2021.

For mer informasjon:

Sunva Coll Mossige, direktør for forretningsutvikling i ODIN Forvaltning: +47 930 26 289 / Sunva.Coll.Mossige@odinfond.no

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.