ODIN styrker teamet til ODIN Finland

For å sikre og forsterke vår lokale tilknytning i Finland, styrker vi nå teamet rundt forvaltningen av ODIN Finland.

Vår målsetting med forvaltningen er enkel. Vi skal levere god risikojustert avkastning for våre andelseiere. Historisk sett har vi klart dette i ODIN Finland. I de siste årene har vi derimot slitt med å skape meravkastning til våre kunder, selv om den absolutte avkastningen har vært god.

Vi vil fortsette å levere god langsiktig meravkastning og service til våre kunder. Derfor styrker vi forvaltningen ytterligere. Leder for vårt finske kontor, Stefan Haglund, vil i tillegg til sine nåværende oppgaver inngå i forvaltningen av ODIN Finland. Han vil være i et team sammen med Truls Haugen, ansvarlig forvalter av fondet.

«Stefan har bred erfaring fra det finske aksjemarkedet med over 30 år i bransjen. Som aktiv forvalter ønsker vi å sikre og forsterke vår lokale tilknytning, samt ha fokus på bærekraft og analyse. Med Stefan aktivt med i forvaltningen av ODIN Finland, kan vi ta dette et steg videre», sier Truls Haugen.

Stefan Haglund

Stefan Haglund

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.