ODIN styrker forvaltningsteamet

ODIN har ansatt to aksjeanalytikere, Nicolay Mylén og Dan Erik Glover. De kommer til å arbeide med de nordiske mandatene samt sektorfondene ODIN Maritim og ODIN Offshore.

Dan Erik Glover er for tiden ansatt som Trainee i Swedbank First og har en master i industriell økonomi og teknologi fra NTNU i Trondheim. Nicolay Mylén kommer rett fra studier i England. Han har tatt en master i Finance & Management på Cranfield School of Managment, som er ranket som den nest beste i følge Financial Times i 2013*. Han har også en bach­elor i Business Administration fra Høgskolen i Lillehammer. Han har jobbet med relevant aksjeanalyse for mindre forvaltningsselskaper under studietiden.

Nicolay blir en ekstra ressurs som kommer til å styrke ODINs Nordenteam. Han kommer først og fremst til å ha fokus på ODIN Norden, ODIN Finland og ODIN Sverige. Han vil arbeide tett med Vegard Søraunet, Truls Haugen og Jarle Sjo som er forvalter av disse fondene. Dan Erik kommer først og fremst til å fokusere på ODINs sektorspesifikke fond, ODIN Offshore og ODIN Maritim.

Vegard Søraunet, senior porteføljeforvalter, kommenterer ansettelsene: ”Vi har lagt ned tid og ressurser på arbeidet med å konkretisere vår investeringsfilosofi. Vi investerer i få selskaper og arbeider med konsentrerte porteføljer. På den måten kan vi følge selskapene i porteføljen nært. Ansettelsen av Nicolay og Dan Erik forsterker vårt forvaltningsarbeid og gjør oss i stand til å fokusere ytterligere på å kunne levere god avkastning og service til våre kunder.”

Nicolay og Dan Erik kommer, med sine sterke akademiske resultater og store interesse for analyse og aksjemark­edet, til å bli gode ressurspersoner for alle forvalterne på Norden- og Sektorteamet. I tillegg til Nicolay og Dan Erik fortsetter forvalteren for ODIN Eiendom, Thomas Nielsen, som analytiker på Nordenteamet med de norske selskapene som fokusområde i tillegg til nordisk eiendomssektor.

Nicolay Mylén startet i ODIN 1. oktober, mens Dan Erik Glover begynner ved årsskiftet.

odin-styrker-forvalterteamet

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.