Best i test for ODIN forvalter hos Citywire

Vegard Søraunet, som forvalter ODIN Sverige og ODIN Norden får høyeste karakter i Citywires forvalterrangering.

Bare 10 prosent av alle de forvalterne som Citywire følger og rangerer får høyeste karakter – AAA. For i det hele tatt og bli bedømt må forvalteren ha slått fondets referanseindeks over en treårsperiode. Citywire rangerer etter fondsforvalternes utvikling og kompetanse, og ikke fondene som produkt, og dette skiller seg fra det andre ratingbyråer, som f.eks. Morningstar, gjør.

Vegard Søraunet kommenterer utnevnelsen:

«Jeg er veldig glad og takknemlig for å motta AAA-rating fra Citywire. Det er en bekreftelse på at den forvaltningen som vi gjør etter ODIN modellen virker, og at vårt langsiktige fokus på å kjøpe kvalitetsselskaper skaper resultat.»

vegardsvartvit

Vegard Søraunet har lang erfaring som forvalter i ODIN Forvaltning. Han begynte i allerede i 2006, og har vært svært delaktig i utviklingen av ODIN modellen. Vegard har også forvaltet ODIN Global, ODIN Global SMB og ODIN Emerging Markets før han nå har fullt fokus på svenske og nordiske aksjer.

Thomas Hellström, adm. direktør for ODIN Fonder i Sverige (ODINs filial i Stockholm), mener denne utmerkelsen ytterligere styrker tilliten til ODINs produkter og forvaltere. «- Vegard har vært i ODIN i mange år, og han står for stabilitet, resultater og konsistens i vårt forvalterteam. Vi er veldig glade for at han forvalter vårt flaggskip i Sverige, ODIN Sverige. Med over 17 prosent i gjennomsnittlig årlig avkastning siden fondets start taler for seg selv, men det er selvfølgelig alltid hyggelig med utmerkelser fra en profesjonell aktør som Citywire.»

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.