ODIN har lansert blogg

Er du interessert i finansteorier, investeringer og aktuelle kommentarer? Eller bare lyst å lese om pussigheter i finansmarkedene? Da kan ODINs nye blogg, Mimes Brønn, være noe for deg.

«Denne uken lanserte vi ODINs kunnskapsblogg der vi ønsker å ha en mer uformell tilnærming til finansteorier, finanssektoren, investeringer og markedet generelt. Noen ganger går vi dypt og komplisert. Andre ganger vil innleggene ha mer underholdende eller tankevekkende vinkel. Poenget er at det nødvendigvis ikke er hektet direkte på ODINs forvaltning av fond», sier seniorøkonom Jon Mjølhus, som vil stå som redaktør og en av skribentene på bloggen.

«Der vi på egne nettsider forteller historien om hva vi gjør og hvilke produkter vi tilbyr, skal Mimes Brønn fokusere på muligheter og pussigheter i markedet, men som da, i noen tilfeller kan, aktualisere våre tjenester og produkter.»

Her vil det også bli rom for å trekke inn gjestebloggere. En god miks av ODINs seniorøkonom, ODINs forvaltere og gjestebloggere innen økonomi og finans vil forhåpentligvis gi et lesverdig produkt.

Sjekk ut bloggen her >>

odins-kunnskapsblogg

Kunnskap tilbake til røttene
Navnet «Mimes Brønn» kan knyttes direkte med ODIN og selskapsnavnets tilhørighet i norrøn mytologi. Mime var en jotun, kjent for sin visdom, som han hver dag holdt ved like ved å drikke av visdomsbrønnen under en av asken Yggdrasils røtter. Også Odin ønsket å øse av visdomskilden og fikk lov til dette mot å sette sitt ene øye i pant hos Mime.

«Bloggen skal fungere som en ekstra fargepalett for de som en interessert i å utforske eller gjøre dypdykk i det vi jobber med hver dag», avslutter Jon.

Sjekk ut bloggen her >>

Jon Mjølhus - ODIN

Jon Mjølhus – Seniorøkonom i ODIN

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.