ODIN Global kåret til årets globalfond

Etter flere år med gode resultater klatrer ODIN Global til topps i det tøffe svenske fondsmarkedet.

29. januar 2013 kåret det svenske magasinet Privata Affärer årets fond i seks kategorier. ODIN Global fikk utmerkelsen som Årets Globalfond i tøff konkurranse med de svært mange andre globalfondene som er tilgjengelige i det svenske fondsmarkedet.

Privata Affärer legger i sin omtale av kåringen vekt på at forvalterne har hatt mot til å gå egne veier, ta aktive valg og forvalte en konsentrert portefølje med overbevisende resultater over tid. ODIN Global og teamet bak resultatene er således et talende eksempel på potensialet som ligger i ODINs forvaltningsfilosofi med vekt på kompetanse i samspill, konsentrerte porteføljer og et konsistent rammeverk for analyse av alle investeringer.

Ansvarlige forvaltere Oddbjørn Dybvad og Vegard Søraunet var på plass i Stockholm og mottok utmerkelsen.

Kriteriene for utmerkelsen er blant annet 1 og 3 års historikk. Juryen bestod av sjefredaktør Per Hammarlund og fondsjournalist Sofia Ullerstam i Privata Affærer, samt fondsanalytikerne Niklas Lundberg og Tobias Kohl fra Indecap.

 

Hold deg oppdatert! Abonner på vårt nyhetsbrev her

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.