Ny investeringsdirektør renter

Nils Hast er ansatt som ny investeringsdirektør renter.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å ytterligere styrke renteforvaltningen i ODIN. Jeg ser mange spennende muligheter for det gode teamet vi har på renteforvaltning i dag, sier den nye investeringsdirektøren for renter som er meget motivert for oppgaven.

Nils har lang fartstid hos oss i ODIN. Han kjenner området godt og vil være operativ med en gang. Jeg ser veldig frem til å få Nils med på laget i ledergruppen, og vi har mye spennende å ta fatt i på renteområdet fremover, sier adm. dir. Bjørn E. Kristiansen i en kort kommentar.

Nils er utdannet sivilingeniør ved Kungliga Tekniska Høgskolan i Stockholm, og har jobbet i ODIN siden februar 2011.

Han har over 25 års erfaring fra finansbransjen, internasjonalt og i Norge. Nils har tidligere jobbet hos bl.a. SpareBank 1 SR-Fondsforvaltning, Morgan Stanley og Credit Suisse First Boston.

Nils vil kombinere rollen som investeringsdirektør renter med forvalteransvar for fond. Det er primært ODIN Kreditt og ODIN Sustainable Corporate Bond.  Han vil også fortsette som ansvarlig forvalter for ODIN Eiendom.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.