Ny forvalter av ODIN Emerging Markets

Dan Erik Glover (33) blir ny forvalter av ODIN Emerging Markets med virkning fra 1. januar 2020. Han kommer fra stillingen som analytiker i ODIN Forvaltning.

Det er en glede for ODIN å informere om at Dan Erik Glover (33) tar over ansvaret for forvaltningen av ODIN Emerging Market. Fondet har frem til nå vært forvaltet av Oddbjørn Dybvad, som framover ønsker å fokusere på forvaltningen av ODIN Global.

Glover kommer fra stillingen som analytiker for ODIN Emerging Markets. I tillegg har han vært analytiker for både ODIN Europa og ODIN Energi de siste fem årene.

Bringer ny kompetanse til forvalterteamet

– Dan Erik har hatt en veldig god utvikling i ODIN etter at han kom til oss for snart fem år siden. Han har gode analytiske- og kommunikative ferdigheter som passer bra i en stilling der det handler om å finne gode investeringscase i tillegg til å formidle dette på en bra måte til kundene. Han har de siste fem årene som analytiker fått praktisert vår investeringsfilosofi på tvers av fond og markeder, sier investeringsdirektør Vegard Søraunet.

– I tillegg har han erfaring med å ta makroperspektivet inn i sitt analysearbeid, en viktig egenskap når en arbeider med investeringer i fremvoksende økonomier. Vi synes det er gledelig at ODIN har interne ressurser som kan ta over forvaltningen av fondet, og vi gleder oss til å ta del av både erfaringen og kunnskapen hans i konkrete investeringsbeslutninger.

Dan Erik kom til ODIN i januar 2015 fra Swedbank First Securities, hvor han jobbet som analytiker innen E&P, sykliske industrier og makro. Han er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse (M.Sc.) fra NTNU med spesialisering i finans. Han har nå jobbet åtte år i bransjen.

– Jeg gleder meg til å jobbe enda mer dedikert med Emerging Markets-fondet fremover, et fond som jeg kjenner veldig godt etter å ha jobbet sammen med Oddbjørn det siste året. Erfaringen jeg sitter igjen med etter å ha samarbeidet tett med Oddbjørn gjør at jeg føler meg godt rustet til å ta over ansvaret for fondet, sier Glover.

Glover vil være en del av Team Internasjonal som fokuserer på alle markeder utenfor Norden.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Vegard Søraunet, investeringsdirektør i ODIN Forvaltning: +47 913 344 30
Dan Erik Glover, forvalter ODIN Emerging Markets: +47 908 48 984

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.