Ny forvalter av ODIN Eiendom

Øystein Bogfjellmo (32) blir ny forvalter av ODIN Eiendom med virkning fra 1. november 2018. Han kommer fra stillingen som analytiker i ODIN Forvaltning.

Bogfjellmo vil ta over ansvaret for forvaltningen av ODIN Eiendom fra Thomas Nielsen. Det skjer etter at Nielsen, som forvaltet fondet i 4 år, har takket ja til nye muligheter utenfor ODIN.

Kompetanse «midt i blinken» for eiendomsfondet

– Vi er veldig glade for at Øystein har takket ja til stillingen som forvalter av ODIN Eiendom. I tillegg til tidligere erfaring som aksjeanalytiker har han god erfaring med det norske og internasjonale obligasjonsmarkedet. Dette er sentralt, da selskapene i fondets investeringsunivers i stor grad bruker obligasjonsmarkedet som kilde til finansiering. Øystein har lenge fulgt den nordiske eiendomssektoren svært tett, og jeg er veldig trygg på at han vil gjøre en utmerket jobb som forvalter av ODIN Eiendom, sier investeringsdirektør Vegard Søraunet.

Øystein Bogfjellmo kom til ODIN Forvaltning fra SEB Markets i januar 2018, hvor han jobbet som analytiker på både aksjer og obligasjoner. I ODIN har hans arbeidsområde som analytiker vært å dekke blant annet eiendomssektoren, samt det norske- og internasjonale obligasjonsmarkedet. Øystein har en Mastergrad i Investment Management fra Cass Business School i London.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som forvalter av ODIN Eiendom. Forvaltermiljøet i ODIN er på flere måter unikt og kjent i markedet for å gjøre veldig solid arbeid. Investeringsfilosofien er helt i tråd med mitt eget syn på hvordan man skaper langsiktige verdier over tid, så for meg er dette en fantastisk mulighet til å i enda større grad få bidra til de gode resultatene, sier Bogfjellmo.

Bogfjellmo tiltrer som ny forvalter av ODIN Eiendom med virkning fra og med 1. november 2018.

– Øystein vil få en god innføring av Thomas Nielsen, som har forvaltet fondet de siste fire årene. Han vil samarbeide tett med både Thomas og meg i en overgangsperiode, for å sikre en velordnet overgang av forvalteransvaret, sier Søraunet.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Vegard Søraunet, investeringsdirektør i ODIN Forvaltning: +47 913 344 30 | vegard.soraunet@odinfond.no

Øystein Bogfjellmo, forvalter ODIN Eiendom: +47 920 270 99 | oystein.bogfjellmo@odinfond.no

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.