Kvartalsoppdatering – ODIN Sverige

ODIN Sveriges forvalter, Vegard Søraunet, gir oss i denne videoen en oppdatering på Stockholmsbørsen, fondets utvikling, forandringer i porteføljen og hva han vil ha fokus på i tiden som kommer.

[vippy id=»7655″ width=»806″ height=»453″]

Urolig verden
Vegard Søraunet bemerker at det siste kvartalet har vært tøft med tanke på aksjekursene, og vi har sett veldig volatile aksjemarkeder. Det har vært mye fokus på den Amerikanske Sentralbankens rentemøte samt på kollapsen i det kinesiske aksjemarkedet.

Små selskaper leverer
ODIN Sverige har det siste kvartalet hatt en bedre utvikling enn det generelle aksjemarkedet, og Vegard mener at det er de små selskapene uten Kina-eksponering som har gitt de beste bidragene til fondet. I løpet av kvartalet har vi kjøpt oss inn i kvalitetsselskapet Fenix ​​Outdoor.

Fokuset fremover
Vi fortsetter å ha fokus på små og mellomstore selskaper, som 60 prosent av porteføljen består av. Små bedrifter er ofte underanalyserte, og ofte vokser de mer enn de store selskapene. Ut fra det faktum at verdiene på Stockholmsbørsen har falt etter den siste korreksjon i markedet mener Vegard at det er rett tidspunkt for kundene våre å øke eksponeringen i svenske aksjer.

Se hele videoen for å få mer informasjon om forvaltningen av ODIN Sverige.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.