Binder jeg pengene mine i ODIN?

Nei, det er ingen bindingstid i våre fond. Du kan ta ut penger akkurat når det passer deg. Vi anbefaler deg likevel å tenke over salgstidspunktet, og om du trenger å selge alle andelene på en gang. Kortsiktig fall i markedet er ikke et godt tidspunkt for salg av fondsandeler. Er du bekymret for fondsandelene dine når markedet er turbulent, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å slå av en prat med oss på Fondssenteret på telefon 24 00 48 04.

I ODIN kan du velge å ta ut bare deler av det innestående beløpet du har. Har du en plan om å selge alt, men ikke nødvendigvis trenger alle pengene på en gang, anbefaler vi deg å opprette en uttaksavtale. Da kan du nemlig gå gradvis ut av fondet, få et jevnlig tilskudd til økonomien, samtidig som resten av sparepengene dine fortsatt står i fondet, og følger aksjemarkedets verdiutvikling. Les mer om uttaksavtale her.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.