Håvard Opland blir ansvarlig forvalter for ODIN Europa

Alexandra Morris har takket ja til stillingen som Investeringsdirektør i DNB Asset Management og forlater derfor ODIN etter over ti år som forvalter av ODIN Europa.

Vi ønsker Alexandra lykke til i den nye jobben. Hun har vært en god forvalter og kollega i ODIN, og hennes positive engasjement har gitt gode bidrag både internt i ODIN og for andelseierne i fondet.

Alexandra Morris - Senior Porteføljeforvalter i ODIN

Håvard Opland som har vært porteføljeforvalter for ODIN Europa sammen med Alexandra Morris siden 2013, overtar som ny ansvarlig forvalter for fondet. Håvard begynte i ODIN i 2005 og er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Agder med spesialisering i finans. Han er i tillegg autorisert finansanalytiker (AFA) fra NHH og har erfaring som controller og analytiker.

I tillegg vil Harald Nissen, som har vært i ODIN siden 2011, gå inn som analytiker i fondet. Harald har god erfaring med europeiske aksjer, og vil i tillegg til ODIN Europa fortsette arbeidet som analytiker på ODIN Global og ODIN Emerging Markets. Harald innehar en mastergrad i internasjonal politisk økonomi fra London School of Economics.

ODIN Europa har skapt verdier for andelseierne gjennom en årrekke, og med vår veletablerte forvaltningsfilosofi og forvaltningsprosess skal vi arbeide hardt for å levere solid avkastning fremover.

 

ODIN skaper verdier for fremtiden

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.