Forvalter av ODIN Eiendom slutter i ODIN Forvaltning AS

Thomas Nielsen har valgt å si opp sin stilling som forvalter av ODIN Eiendom. Vi har nå startet prosessen med å rekruttere hans etterfølger.

Thomas Nielsen, forvalter av ODIN Eiendom, har valgt å si opp sin stilling etter 5 år i ODIN Forvaltning AS og 4 år som forvalter av ODIN Eiendom.

– Vi har satt pris på å ha Thomas som kollega og ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier investeringsdirektør Vegard Søraunet.

Sikrer en ryddig overgang av forvalteransvaret

Investeringsdirektør Vegard Søraunet overtar ansvaret for ODIN Eiendom inntil en langsiktig løsning foreligger.

– Thomas vil samarbeide tett med meg, inntil hans etterfølger er på plass, for å sikre en velordnet overgang av forvalteransvaret, slik ODIN har tradisjon for, sier Søraunet.

Prosessen med å rekruttere ny forvalter til fondet er i gang.

– Arbeidet med å finne en arvtaker til Thomas har startet. Her ser vi på både interne og eksterne kandidater. Målet er å finne den best egnete kandidaten slik at vi sikrer en robust forvaltning som igjen sikrer fornøyde kunder, sier Søraunet.

Ingen endringer i fondets mandat

Fondet vil fortsette å være en god og fleksibel måte å investere i nordisk eiendom.

– ODIN Eiendom har Norden som investeringsunivers. Dette området dekkes allerede godt av Norden-teamet vårt, som består av 6 personer, hvorav 3 forvaltere og 3 analytikere. Inntil ny forvalter er på plass har vi god oversikt på hva som skjer blant de børsnoterte eiendomsselskapene fondet investerer i, sier Søraunet.

For mer informasjon kontakt: Vegard Søraunet, investeringsdirektør i ODIN Forvaltning AS

E-post: vegard.soraunet@odinfond.no Telefon: +47 913 34 430

Mer informasjon om ODIN Eiendom finner du her.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.