Fem stjerner fra Morningstar!

Topprating for ODIN Emerging Markets.

ODIN Emerging Markets har levert god avkastning det siste året og over tid. Dette har tiltrukket seg oppmerksomhet fra det uavhengige vurderingsbyrået Morningstar, som gir fondet fem stjerner av fem mulige.

ODIN Emering Markets ble lansert 15 november 1999, og ODIN tok over forvaltningen 1. desember 2010. Oddbjørn Dybvad og Vegard Søraunet deler ansvaret for forvaltningen av fondet.

«Vi ser at ODINs forvaltningsfilosofi, basert på investeringer i selskaper med god verdiskapning, fungerer godt i vekstmarkedene. I den siste tiden har aksjer i vekstmarkedene falt som følge av en hel del politisk/økonomisk uro. I den sammenheng oppstår det mange muligheter for en aktiv investor som ODIN, til å investere i veletablerte selskaper med gode fremtidsutsikter. ODIN EM har et fleksibelt mandat som gjør oss istand til å utnytte mulighetene som oppstår i disse markedene», sier Oddbjørn Dybvad.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.