Endelig java-fri BankID

Nå vil livet være noe enklere for dere som skal logge inn på ODIN Online og som har opplevd utfordringer i forbindelse med Java. BankID 2.0 uten Java er nå tilgjengelig.

Vi har opplevd mange spørsmål og mye frustrasjon angående java-utfordring på kundeservice hos oss, og vi er i dag veldig glade for å kunne tilby nye BankID uten Java til deg som kunde. Like sikkert som før – bare enklere.

Med BankID 2.0 slipper du styre med Java problematikk. Ny løsning fungerer like godt på smarttelefoner og nettbrett som på pc og mac. Du trenger ikke gjøre noe for å ta i bruk ny løsning – du logger på akkurat som vanlig, med fødselsnummer, engangskode fra kodebrikke og personlig BankID-passord.

Enklere BankID
BankID ble lansert for første gang i 2004, og har nå tre millioner brukere. Den har blitt en standard for sikring av nettbankene i Norge. Java-fri BankID er utviklet av BankID Norge. De tok tak i dette fordi mange kunder har slitt med oppdatering og installasjon av Java på maskinen. Mange har også vært bekymret på grunn av de mange sikkerhetsadvarslene.  Etter 10 år med BankID med Java besluttet Bank ID Norge i fjor å videreutvikle løsningen i samarbeid med bankene.

Se hvordan BankID uten Java fungerer (YouTube – produsert av BankID Norge)

http://youtu.be/FnR02ODMXwA

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.