Bærekraftsrapport 2021

Med ansettelse av egen bærekraftsansvarlig har ODIN tatt et solid løft på bærekraftsområdet.

Marte Storaker ble i 2021 ansatt som bærekraftsansvarlig i ODIN, og har hovedansvaret for bærekraftsområdet. Hun jobber tett sammen med Jannik Arvesen som er rådgiver for bærekraftsarbeidet i morselskapet, SpareBank 1 Forvaltning.

Marte Storaker kommer fra stillingen som senioranalytiker for ansvarlige investeringer i KLP Kapitalforvaltning, og tar med seg et utrettelig engasjement for bærekraftig verdiskaping. Jannik Arvesen har på sin side 30 års erfaring fra kapitalmarkedet og bærekraftsarbeid.

– Hensynet til bærekraft er en integrert del av investeringsfilosofien og kulturen i ODIN. Både Marte og Jannik vil holde oss skjerpet og på stø kurs, slik at vi kan ta ytterligere steg og gjøre vårt for å bidra til en mer bærekraftig verden, sier Alexander Miller, investeringsdirektør i ODIN.

Lyst til å vite mer? I rapporten kan du lese mer om den konkrete dialogen med selskapene, fordype deg i våre utvalgte temaer og få oversikt over hvordan vi har stemt på generalforsamlinger.

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.