ODIN passerte 100 milliarder i forvaltningskapital

For aller første gang forvalter vi nå et tresifret milliardbeløp på vegne av kundene våre.

30. juni ble en merkedag i ODINs rike historie. For aller første gang forvalter vi nå et tresifret milliardbeløp på vegne av kundene våre.

Aldri før har ODIN vært større og sterkere enn i dag. 100 milliarder kroner i forvaltningskapital er ny rekord i ODINs 31 år lange historie.

Bak en slik milepæl ligger hardt og langsiktig arbeid og høy grad av tillit fra kunder og distributører. Det sier administrerende direktør Bjørn Edvart Kristiansen:

– Vi er naturligvis takknemlige for den tilliten vi nyter hos kundene og distributørene våre. Jeg er stolt av verdiene vi har klart å skape. Fondssparing er blitt en megatrend og vi er glade for at så mange velger ODIN-fond inn i sine porteføljer.

ODIN-sjef Bjørn Edvart Kristiansen

Investeringsfilosofien som suksessoppskrift

Kristiansen er tydelig på at samtlige medarbeidere i ODIN er urokkelige i troen på selskapets investeringsfilosofi. Kort fortalt handler den om å være en ansvarlig og langsiktig eier av bærekraftige kvalitetsselskaper.

– 100 milliarder kroner i forvaltningskapital viser med all tydelighet at investeringsfilosofien fungerer og skaper store verdier over tid, mener han.

 

Grafen viser ODINs vekstreise de siste fem årene.

– Inspirerer til hardt arbeid

ODIN-sjefen har ingen planer om å hvile på laurbærene. Nå vil han fortsette å dyrke filosofien som har gitt langsiktig suksess:

– Å passere en slik milepæl er motiverende og inspirerer til fortsatt hard jobbing. Vi skal fortsette å stå samlet bak vår bærekraftige investeringsfilosofi. Og vi skal gjøre alt vi kan for å styrke kundeopplevelsen og levere solid avkastning til kundene våre, avslutter Kristiansen.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.