– Vil spille en nøkkelrolle i vår satsing på bærekraft

Vi ser etter en ambisiøs Head of ESG som vil styrke ODINs satsing på bærekraft ytterligere.

Klikk her for å søke stillingen som Head of ESG

Bærekraft, eller ESG (Environmental, Social and Governance) er både en naturlig og svært viktig del av ODINs forvaltning. ODIN er en ansvarlig og langsiktig forvalter som investerer i bærekraftige kvalitetsselskaper.

– Bærekraft er et kritisk element i våre analyser, investeringsbeslutninger og ikke minst oppfølging av selskapene i porteføljen. Arbeidet er utrettelig og er viktigere enn noensinne før nå som EUs taksonomi etter hvert gjør sitt inntog, sier investeringsdirektøren.

Her kan lese mer om bærekraftige investeringer i ODIN

Utvikle og forbedre arbeidet med ESG og bærekraft

Har du erfaring med finans og forvaltning, og brenner i tillegg for bærekraft? Da er det kanskje deg vi ser etter. Nå vil nemlig ODIN og Alexander Miller snakke med deg som kan ta arbeidet med ESG og bærekraft til nye høyder.

– Du skal utvikle og forbedre ODINs ESG-agenda som en integrert del av investeringsstrategien. Ser du viktigheten av bærekraftige produkter og tjenester i et samfunnsperspektiv og de kommersielle mulighetene bærekraftsmålene skaper? Da vil jeg veldig gjerne høre fra deg, avslutter Miller.

SØK: Head of ESG i ODIN Forvaltning

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.