Vi senker prisene på våre anbefalte fondsløsninger

Fra 1. juli senket vi prisene på våre anbefalte kombinasjonsfond og vår fond-i-fond løsning.

I ODIN lever vi av å levere gode fondsløsninger med god langsiktig avkastning til våre kunder. Fornøyde kunder er det viktigste for oss og vi jobber hver dag for å sikre det.

Våre anbefalte fond
ODIN anbefaler våre kunder å spare i våre kombinasjonsfond eller fond-i-fond løsning. Dette er fondsløsninger som passer for de fleste, alt etter hvilken avkastning du forventer og hvilke svingninger du tåler på din langsiktige sparing og investering. Vi forvalter aktivt både aksjefond og rentefond, og sørger for gode porteføljer som vi har tro på.

Langsiktig god aksjefondsavkastning skaper vi hovedsakelig gjennom å lykkes over tid med hvilke selskap vi eier. Vi er opptatt av å kjøpe selskaper som skaper verdier over tid, det vil si selskaper som leverer avkastning, selskaper med dyktig ledelse og selskaper som leverer avkastning til sine aksjonærer.

Men den endelige avkastningen til våre kunder avhenger også av prisen på forvaltning, og nå senker vi altså våre priser.

ODINs anbefalte fond

Nye forvaltningshonorar pr 01. juli 2015
ODIN Aksje C: 1,50 %
ODIN Horisont: 1,25 %
ODIN Flex: 1,00 %
ODIN Konservativ: 0,70 %
ODIN Rente C: 0,50 %

Vi ønsker med dette god sommer til våre eksisterende og potensielle kunder.

God sparing!

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.