ODIN har bransjens mest fornøyde kunder

ODIN har mer fornøyde kunder enn noen gang før. Nå er vi også best i klassen blant norske kapitalforvaltere. Det viser ferske tall fra Norsk Kundebarometer.

Norsk Kundebarometer måler kundetilfredshet og lojalitet blant 150 virksomheter fra 30 ulike bransjer.

I årets kåring klatret ODIN aller øverst på pallen i bransjen kapitalforvaltning – riktignok delt med Eika Kapitalforvaltning.

– I ODIN er vi naturligvis stolte av og takknemlige for det gode resultatet i årets undersøkelse. Vi har et utrettelig fokus på ODINs investeringsfilosofi og kvalitet i forvaltningen av fondene våre. Også er kundenes tilbakemeldinger en hyggelig bekreftelse på det kontinuerlige arbeidet med å gjøre ting enklere for kundene, tilby gode digitale løsninger og rådgivning som skaper verdi, sier Anders Stenstad, leder for salg i ODIN.

Anders Stenstad -Salgssjef i ODIN

Motiverer til økt innsats

Kundene våre betyr naturligvis alt og tillit er noe man gjør seg fortjent til over tid. Derfor er det på sin plass å rette en ektefølt takk til kundene våre for den høye tilfredsheten og lojaliteten de rapporterer om. Det viser med all tydelighet at vi er på riktig vei, mener salgslederen:

– Samtidig som det er hyggelig å kunne konstatere at kundeopplevelsen i ODIN i stadig større grad blir satt pris på, vet vi at vi fortsatt har mye å gå på. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt for å skape kundeopplevelser av ypperste merke, sier Stenstad.

Mer om Norsk Kundebarometer

I over 20 år har forskningsprosjektet Norsk kundebarometer ved Handelshøyskolen BI målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

Undersøkelsen er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge i samarbeid med Handelshøyskolen BI. Norstat har på oppdrag fra Norsk Kundebarometer spurt 4670 forbrukere om hvor godt fornøyd de er med bedrifter de er faste kunder hos.

Til sammen har disse gitt 15.080 bedriftsvurderinger. Undersøkelsen omfatter til sammen 150 bedrifter som selger varer eller tjenester som betyr mye for folks privatøkonomi.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.