ODINs anbefalte fond

ODIN ønsker å gi deg det fondsproduktet som vi mener du er best tjent med. For å gjøre fondsvalget enkelt for deg har vi fem anbefalte fond. Det eneste du trenger å ta stilling til er hvor lenge du skal spare, og hvor mye svingninger du tåler på sparebeløpet i spareperioden.

ODIN Aksje

For deg som har en lang sparehorisont og som tåler at sparepengene svinger i verdi i perioder.
ODIN Aksje er et fond som investerer i en nøye utvalgt sammensetning av ODINs aksjefond. Dette gir deg full effekt av aksjemarkedets langsiktige meravkastning og det beste fra ODINs fondsutvalg.

ODIN Horisont

For deg som ønsker høyere avkastning på din sparing, men ønsker noe lavere svingninger enn ren aksjefondsparing.
ODIN Horisont er en blanding av aksjefond og rentefond fordelt med 75 prosent i aksjefond og 25 prosent i rentefond. Fondet forventes å gi vesentlig høyere avkastning enn ren banksparing, og samtidig noe lavere svingninger enn ren aksjefondssparing.

ODIN Flex

For deg som ønsker mer avkastning på sparepengene, men ikke ønsker å se på at de svinger mye i verdi.
ODIN Flex er en blanding av aksjefond og rentefond fordelt med 50 prosent i aksjefond og 50 prosent i rentefond. Fondet forventes å gi høyere avkastning enn ren banksparing, og samtidig lavere svingninger enn ren aksjefondssparing.

ODIN Konservativ

For deg som ikke ønsker mye risiko rundt sparingen din, men samtidig ønsker et bedre alternativ enn banksparing.
ODIN Konservativ er en blanding av aksjefond og rentefond fordelt med 25 prosent i aksjefond og 75 prosent i rentefond. Fondet forventes å gi noe høyere avkastning enn ren banksparing, og samtidig betydelig lavere svingninger enn ren aksjefondssparing.

ODIN Rente

For deg som ønsker et godt alternativ til banksparing og som ikke vil ha noen svingninger på sparepengene.
ODIN Rente er et fond i fond som investerer i anbefalt utvalg av ODINs rentefond. På denne måten får du som kunde en god og langsiktig sammensetning av rentefond.

Hvilket fond passer for deg?

Fortsatt litt usikker på hvilket fond du skal velge?
Test ODINs fondsveileder - så får du svaret med en gang. Svaret avhenger av din sparehorisont og hva du tåler av svingninger på sparepengene dine underveis i sparingen.