ODIN på Arendalsuka

Møt ODIN på Arendalsuka den 14. august. Her kan du se programmet og lese litt mer om deltakerne i paneldebatten!

Geopolitisk uro og betydning for kapitalforvaltning

Geopolitisk uro er i nyhetsbildet hver eneste dag, og det kommer til å prege hele 2024. Vi opplever eskalerende kriger og valget i USA til høsten skaper utsikkerhet.  Hvilken betydning har dette for kapitalforvaltning?

Arrangementet finner sted onsdag 14. august i SpareBank 1 SR-Bank sine lokaler på Torvet 10 kl. 10.30 – 11.30.

Se program her>>

 

 Med oss for å debattere temaet har vi invitert:

Sofie Høgestøl er en norsk jurist, kjent for de fleste som USA-kommentator på NRK. Høsten 2020 dekket hun valget i USA hvor hun imponerte med sin gode formidlingsevne og loset seerne gjennom valget på en forståelig måte. Sofie har en spennende og unik bakgrunn. Hun har en doktorgrad fra Norsk Senter for Menneskerettigheter, og har studert ved prestisjefulle Georgetown og London School of Economics. Hun er førsteamanuensis ved UiO. I 2021 kom hun på Kapital sin 40 under 40 liste.


Eirik Bergesen
er politisk kommentator, programleder og tidligere diplomat. Han har jobbet ti år i UD (Utenriksministerens sekretariatet, EU-delegasjonen i Brussel, Washington-ambassaden, Aspirantkurset). Eirik er medprogramleder for Norske Tilstander på TV 2, har tidligere vært med å lede Trumps Verden, Exit Trump og vært ekspertkommentator på kanalen under de siste norske og amerikanske valgene. Han har ledet store nasjonale og internasjonale arrangement, og Kapital rangerte han i 2020 blant Norges mest populære konferansierer.

Sofie Høgestøl og Eirik Bergesen er sammen aktuelle med podcasten «Det store bildet».

 

Geir Hågen Karlsen er assosiert partner i Geelmuyden Kiese. Han har bakgrunn fra Forsvaret, hvor han var ledende ekspert på strategisk kommunikasjon og del av Forsvarssjefens krisestab. I tillegg har han lang erfaring som politiker. Han gir råd om geopolitikk, sikkerhet og krisehåndtering, og er godt kjent fra daglige medieoppdateringer om Ukrainakrisen og sikkerhetstrusler mot Norge.

 

Elisabeth Holvik er sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen. Hun har lang og omfattende erfaring fra norske og internasjonale finansmarkeder gjennom blant annet Norges Bank og Finansdepartementet.

 

Alexander Miller er investeringsdirektør aksjer i ODIN Forvaltning. Han har jobbet med kapitalforvaltning og finans siden 90-tallet, og har solid erfaring fra bransjen. Alexander har vært leder i Ferd Invest, med ansvar for Ferd-konsernets børsnoterte investeringer i Norden, og investeringsdirektør i Seatankers, som er John Fredriksens privateide investeringsselskap.