I disse dager sender vi ut kundeerklæringskjemaer via Kundesjekk til våre kunder. Dette tiltaket er en del av vårt arbeid for å bekjempe hvitvasking og terrorfinansiering. Les mer her.

Siste markedskommentar:

Rentefall – forsiktig med hva du ønsker deg!

Høsten er ofte kjennetegnet av volatile og fallende børser. Likevel steg børsene i september, mye takket være rentekutt fra flere sentralbanker og stimuli pakker fra Kina. Lavere renter er bra for børsene så lenge det ikke skyldes en økonomi som er veldig svak.

Alle nyheter

Odinbilder, Odin bild
16. mai 2019

Derfor skal du ikke bekymre deg for å ta høy risiko på egen pensjonssparing

Enkelte synes det er skummelt å ta litt risiko og ha egen pensjonssparing i aksjefond. Her viser jeg hvorfor dette ikke er noe du skal bekymre deg for.

ODIN Forvaltnings spare- og investeringsøkonom, Martin Graftås.
15. mars 2019

Bufferkonto er smart. Hvorfor ikke gjøre det enda smartere?

Buffersparing gir deg en økonomisk trygghet, og pengene kan godt stå i rentefond. Dette er smart både fordi det gir bedre avkastning og beskytter deg mot impulskjøp. Her får du vite hvorfor.

20. februar 2019

Andelsklasser i kombinasjonsfondene

Det betyr lavere forvaltningshonorar for større kunder og gjelder fondene ODIN Horisont, ODIN Flex og ODIN Konservativ.

Odinbilder, Odin bild
25. januar 2019

Hva er ESG og hvordan kan du tjene penger med god samvittighet?

Selskaper som er gode på miljø, samfunnsansvar og selskapsstyring kan redusere risikoen i dine investeringer. Ane Rongved, analytiker i ODIN, forklarer begrepet ESG og hvorfor investeringer med god samvittighet kan bli lønnsomt.

24. oktober 2018

Senker prisen på ODIN Norden fra og med 1. november

Vi reduserer forvaltningshonoraret for ODIN Norden med 0,5 prosent til 1,5 prosent årlig fra og med 1. november. Vår anbefaling for de fleste er fortsatt våre kombinasjonsfond og fond-i-fond løsninger.

Warren Buffet
18. oktober 2018

Møt Warren Buffett – orakelet fra Omaha

Alle kan finne noe å la seg inspirere av hos verdens beste investor, Warren Buffett – ofte omtalt som orakelet fra Omaha.

Odinbilder, Odin bild
14. september 2018

3 gode grunner til at du trenger en fleksibel plan for pengene dine

Planen du har i dag er ikke nødvendigvis den som passer deg i morgen. Her har du tre grunner til at den både må være fleksibel og kunne tilpasses underveis.

28. mai 2018

Endringer i tre av ODINs rentefond

Vi gjør endringer i tre av rentefondene for å tilpasse oss standard i bransjen. Vi innfører blant annet andelsklasser for å kunne gi lavere priser til kunder som ønsker å investere store beløp.

Odinbilder, Odin bild
28. februar 2018

Når sparepengene jobber for deg

Tar du riktige veivalg med sparingen din vil sparepengene dine med tiden begynne å jobbe for deg. Her har du noen gode råd på veien.