I disse dager sender vi ut kundeerklæringskjemaer via Kundesjekk til våre kunder. Dette tiltaket er en del av vårt arbeid for å bekjempe hvitvasking og terrorfinansiering. Les mer her.

Siste markedskommentar:

Rentefall – forsiktig med hva du ønsker deg!

Høsten er ofte kjennetegnet av volatile og fallende børser. Likevel steg børsene i september, mye takket være rentekutt fra flere sentralbanker og stimuli pakker fra Kina. Lavere renter er bra for børsene så lenge det ikke skyldes en økonomi som er veldig svak.

Alle nyheter

Odinbilder, Odin bild
18. januar 2018

Slik rebalanserer du porteføljen din i 3 enkle steg

Du bør rebalansere porteføljen din med jevne mellomrom. Hvis ikke risikerer du å se pengene dine svinge mer i verdi enn nattesøvnen tåler, noe som kan koste deg dyrt.

3. januar 2018

Justering av kurs, og utdeling av nye andeler i rentefondene

Kursene i rentefond endres ved inngangen til et nytt år. Det betyr i praksis at du som andelseier får flere fondsandeler, mens verdien i kroner og øre blir den samme. Ane forklarer.

Odinbilder, Odin bild
6. desember 2017

8 enkle tips som kan øke pensjonen din med hundretusener

Hvordan øke pensjonen din uten å spare mer? Og hvorfor bør du øke aksjeandelen i pensjonssparingen din? Disse tipsene gir deg et bedre liv som pensjonist.

28. august 2017

Odin senker prisen på ODIN Global og ODIN Norge fra og med 1. september

Vi reduserer forvaltningshonoraret for ODIN Norge og ODIN Global med 0,5 prosent til 1,5 prosent årlig fra og med 1 september.

Odinbilder, Odin bild
9. august 2017

Aksjesparekonto eller investeringsselskap – hva er best for deg?

Aksjesparekonto gir deg lignende fordeler som med investeringsselskap, uten kostnadene det medfører. Her ser vi på fordelene og ulempene ved begge løsningene, og gir deg en pekepinn på hva som kan være best.

Odinbilder, Odin bild
15. juni 2017

Er aksjesparekonto noe for deg?

Med aksjesparekonto får du som sparer i fond tre kontoer å velge mellom. Spare- og investeringsøkonom Victoria Terjesen forklarer hvordan du velger rett konto.

Odinbilder, Odin bild
6. juni 2017

Aksjesparekonto eller fondskonto – hva er best for deg?

Flere sliter med å velge mellom aksjesparekonto og fondskonto. Nye regler gjør det ikke enklere. Her viser vi hvilken konto som kan passe deg best, og om fondskonto fortsatt er et alternativ.

Odinbilder, Odin bild
28. mars 2017

Er du i faresonen for å bli minstepensjonist?

Pensjonen er avgjørende for hvordan du kan leve når karrièren din er avsluttet. Dersom du står i fare for å bli minstepensjonist, kan utsiktene for livet etter pensjonsalderen plutselig virke noe stusslig.

Odinbilder, Odin bild, emerging markets
17. februar 2017

Hva blir min pensjon?

Hvor mye må du spare til pensjon hver måned hvis du starter i dag? Her får du hjelp til å beregne pensjonen din, og den beste måten å spare til den på.