Nytt utseende. Samme filosofi: Les om vår nye drakt her.

Odin
Forvaltning

Aktiv forvaltning med langsiktig fokus

Vårt mål er stabil avkastning gjennom bærekraftig og forutsigbar aktiv forvaltning.

En tydelig filosofi gjennom over 30 år

Vi investerer i kvalitetsselskaper med gode resultater, en sterk konkurranseposisjon og en ledelse som prioriterer langsiktig verdiskapning, når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Vi kaller det Odin-modellen.

Slik finner vi de gode selskapene

Våre fond forvaltes aktivt og langsiktig. Grundige selskapsanalyser står sentralt i arbeidet, og kun de selskapene vi anser som de beste investeringene inngår i våre fond. Dette bidrar til at kvaliteten på porteføljene hele tiden holdes på et høyt nivå. Det er tre bærende elementer i Odins investeringsmetodikk: kompetanse, konsentrasjon og konsistens.

Investeringsdirektør Alexander Miller og formuesforvalter Kagav Nikpour. Programledere i podkasten Tett på markedet,

Tett på markedet – en podcast fra Odin Forvaltning

Tett på markedet er en podkast fra Odin Forvaltning, med vår investeringsdirektør Alexander Miller og formuesforvalter Kagav Nikpour. Her diskuterer vi aktuelle temaer fra finansmarkedene, og ser nærmere på fond og investeringer i aksjemarkedet – med både makro- og mikrobriller.

Møt Odins forvaltere

Alle våre forvaltere har en unik kompetanse og erfaring innen sine fagfelt. De beste resultatene skapes ofte når vi jobber sammen, og derfor er samarbeid en viktig bærebjelke i Odins forvaltningskultur.

Relaterte artikler