Robin Øvrebø er ny aksjeanalytiker i ODIN

Robin Øvrebø, blogger og privat investor, er ansatt som aksjeanalytiker i ODIN Forvaltning. Her vil han bidra med investeringsideer til fondsforvaltningen.

Vi har ansatt Robin Øvrebø. Han skal jobbe som aksjeanalytiker på tvers av fondene våre. Hans viktigste bidrag i forvaltningen kommer til å være investeringsideer til fondene.

Bilde: Robin Øvrebø er ansatt som aksjeanalytiker i ODIN Forvaltning.

Robin Øvrebø ansatt som aksjeanalytiker i ODIN Forvaltning

Robin kjenner ODINs investeringsfilosofi godt

Til tross for sin unge alder, har Robin allerede vært aktiv i aksjemarkedet som privat investor siden 2007. Som oss i ODIN, er han opptatt av å finne kvalitetsselskaper til en fornuftig pris, som vil gi god avkastning over tid.

– Robin kjenner vår forvaltningsfilosofi godt og vi ser fram til å høste av hans kunnskap i årene framover, sier senior porteføljeforvalter Oddbjørn Dybvad.

Robin vil også bidra i vår kommunikasjon ut mot kundene.

De siste årene har Robin blogget aktivt hos Nordnetbloggen. Her skrev han om sin egen investeringsprosess og investeringsideer.

– Robin er flink til å formidle kunnskap, og kan dermed bidra til å ytterligere forbedre vår kommunikasjon ut mot kundene, konstaterer Dybvad.

Robin er kjent for sitt gode håndverk som privat investor, og har vært frontet i Dine Penger og på Hegnar TV. Han var også på scenen under Nordnet Live i 2016 – Norges største event for investering og sparing – hvor han representerte den “private investor” i debatten.

PS. Se gjerne mer om Robins reise fra hobbyinvestor til aksjeanalytiker i dagens utgave av Finansavisen (3 mai 2017).

Om ODIN Forvaltning

ODIN Forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Vi investerer i selskaper med dyktig ledelse, god drift og sterk konkurranseposisjon når markedet tilbyr slike selskaper til en attraktiv pris. Våre resultater bygger på en lang og tro tjeneste til vår filosofi, som handler om å finne de selskapene andre har oversett. Slik jobber vi hver dag for å skape verdier for fremtiden på vegne av våre andelseiere.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.