ODIN løfter geopolitikk på Arendalsuka

Er de gode dagene bak oss? Vi lever i en stadig mer urolig verden. For oss i ODIN er det viktig å følge med på hva som har betydning for kapitalforvaltning.

Under Arendalsuka inviterer ODIN Forvaltning til paneldebatt om geopolitisk uro og betydningen dette har for kapitalforvaltning. Moderator i panelet er politisk kommentator og tidligere diplomat Eirik Bergesen.  

Etter nesten 30 år med en stabil og forholdsvis fredelig geopolitisk situasjon, har vi de siste årene opplevd en markant økning i det geopolitiske konfliktområdet. På Arendalsukas tredje dag inviterer derfor ODIN Forvaltning til paneldebatt, der de stiller spørsmålet om de gode dagene er bak oss. For hvordan vil verdensøkonomien håndtere en ny geopolitisk situasjon med mindre tillit og mer aggressiv maktpolitikk? 

Med i panelet har moderator Eirik Bergesen fått med seg jurist og USA-kommentator Sofie Høgestøl og assosiert Partner i Geelmuyden Kiese Geir Hågen Karlsen. Karlsen har bakgrunn fra Forsvaret, hvor han var ledende ekspert på strategisk kommunikasjon og var en del av Forsvarssjefens krisestab. I tillegg stiller sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen Elisabeth Holvik og investeringsdirektør i ODIN Forvaltning Alexander Miller. 

– Vi lever i en stadig mer urolig verden. For oss i ODIN Forvaltning er det viktig å følge med på hva som har betydning for kapitalforvaltning, og jeg ser fram til denne debatten, sier investeringsdirektør Alexander Miller.

Paneldebatten foregår onsdag 14. august klokken 10.30-11.30 i SR-Banks lokaler på Torvet 10 i Arendal.  

Les mer om deltakerne og se programmet her>>

 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hvordan det går med fondene dine, hvordan vi jobber for å gi deg best mulig avkastning, samt få noen nyttige sparetips på veien.