Meld deg på årets ODIN event!

Samsnakk, innsnakk og snikksnakk. Vi inviterer til en fag- og matnyttig kveld. Vi garanterer finansprat, energi og hygge!

ODIN Forvaltning inviterer eksklusivt til: Brille Spesial med Harald Eia

Tid: Torsdag 22. september kl 17.00
Sted:
Ballroom, Nedre Vollgate 11, Oslo

Etter fjorårets suksess-event har vi gleden av å invitere deg med ledsager til årets hyggeligste finans-event. I år har vi med oss Harald Eia og hans BRILLE SPESIAL!

I tillegg til energi, finans og fremtidsvisjoner vil praten i Brille Spesial  handle om eierskap, langsiktig forvaltning, beslutningsteori og adferdsfinans. Forbered deg på interessante temaer, høy takhøyde og humor. Harald Eia har invitert en spennende gjeng som både er kjappe i replikken og i hodet;

 

toppbanner brille NYNY

 

Christine Korme, norsk journalist og tidligere nyhetsanker i TV 2 og utenrikskorrespondent i USA. Hun har vært kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge og er nå direktør med ansvar for digitalisering og fornying i Abelia.

Hild Kinder, hodejeger fra Oslo med fokus på ledere og styremedlemmer i KinderStiff Consulting, som hun etablerte i 2012. Kinder har også vært toppranket finansanalytiker i Carnegie, og har en MBA i Finans fra NHH.

Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge. Tidligere har han jobbet som leder i Telenor, Innovasjon Norge og SpareBank 1. Foss er utdannet siviløkonom fra NHH og har både studier i russisk fra Forsvaret og jusstudier fra Universitetet i Bergen.

Leo Grünfeld, grunder av analyseselskapet Menon, samfunnsøkonom og doktor polit. Han etablerte analyseselskapet Menon Business Economics i 2006. Leo har tidligere arbeidet med samfunnsøkonomisk forskning innen finans.

Thomas Nielsen, porteføljeforvalter i ODIN. Ansvarlig for ODIN Eiendom. Aksjeanalytiker med mange års erfaring fra flere meglerhus. Synlig i bransjemedier med klar stemme og mange meninger. Vant nylig «beste fond» i den Europeiske fondsrangering Lipper Fund Awards med ODIN Eiendom på 10 årig resultatperiode

Vegard Søraunet, porteføljeforvalter i ODIN. Ansvarlig for ODIN Sverige og ODIN Norden. Viktig i utviklingen og etterlevelsen av ODINs investeringsfilosofi. Opptatt av langsiktig eierskap, kvalitet og nærhet til selskapene han eier. Skapt solid meravkastning over lang tid.

Martin Henrichsen, direktør for Salg og Marked i ODIN. Her oser det av energi og entusiasme. Martin har lang erfaring fra bank og finans og arbeider knallhardt for gode kundeopplevelser.

Paal Saastad, formuesforvalter i ODIN og lidenskapelig opptatt av kunder, forvaltning og salg. Paal har lang fartstid innen Private Banking og er en viktig bidragsyter i ODINs arbeid mot dette segment.

Det blir herlig mat og drikke samt live underholdning med Numa Edema.

Alene eller med følge, meld deg på nå.
Antrekk: smart casual
VELKOMMEN!

Finn frem til BALLROOM

Påmelding