Velkommen til Den store aksjekvelden 2017

Gikk du glipp av Den store Aksjekvelden i fjor? Fortvil ikke, her får du en ny mulighet til å være med. I år arrangeres det nye kvelder i Kristiansand, Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo. Finn din by og meld deg på i dag.

I løpet av kvelden vil du får siste makronytt, selskapspresentasjoner, gode investeringsråd og ikke minst proffenes aksjetips. Du kan høre dem fra scenen, og snakke med dem på stands.

ODIN Forvaltning er stolt av å også i år være en av samarbeidspartnerne til Den store aksjekvelden, som arrangeres i fem byer i løpet av høsten.

For de fleste er den viktigste motivasjonen for å investere i aksjemarkedet å oppnå en høy avkastning. For enkelte blir denne motivasjonen så sterk at man både bevisst og ubevisst gjør valg som isteden påvirker avkastningen negativt – Rett og slett at man gjennom uheldig timing, fondsbytter, markedspåvirking og jakt etter kortsiktig avkastning blir sin egen avkastnings verste fiende. Nettopp dette vil være bakgrunnen for ODINs foredrag denne kvelden. Vår salgssjef, Martin Graftås, gir deg ODINs fem tips for å få dårlig avkastning.

Er du interessert i sparing og investeringer… Meld deg på i dag.

Se programmene her: (legges ut så snart de er tilgjengelige)

Trondheim – 2. oktober

Bergen – 23. oktober

Stavanger – 6. november

Oslo – 20. november

 

Trondheim

Scandic Hotel Nidelven
Dato: 2. oktober
Tidspunkt: 17.30

Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Brygge
Dato: 23. oktober
Tidspunkt: 17.30

Stavanger

Clarion Hotel Energy
Dato: 6. november
Tidspunkt: 17.30

Oslo

Oslo Kongressenter
Dato: 20. november
Tidspunkt: 17.30

AksjeNorge

Økt kunnskap om aksjer og verdipapirmarkedene
AksjeNorge bidrar til å øke publikums kunnskap om aksjer og verdipapirmarkedene.