Velkommen til Den store aksjekvelden 2018

Gikk du glipp av Den store Aksjekvelden i fjor? Fortvil ikke, her får du en ny mulighet til å være med. I år arrangeres det nye kvelder i Trondheim, Tromsø, Bergen, Oslo og Stavanger.

På aksjekveldene vil du møte forvaltere, meglere, rådgivere, børsnoterte selskaper, banker og andre eksperter. Du får god oversikt over finansmarkedet, lære noe nytt om aksjer, høre om nye temaer og møte interessante deltagere å diskutere med i pausene.

ODIN Forvaltning er stolt av å også i år være en av samarbeidspartnerne til Den store aksjekvelden, som arrangeres i fem byer i løpet av høsten.

Vi har vel alle møtt kunder som drømmer om å finne neste års børsrakett, eller om å treffe blink i et eksotisk marked eller en spennende sektor – samtlige på jakt etter en høy og kortsiktig avkastning. Kall det gjerne en gratis lunsj.

En gratis lunsj basert på kortsiktig timing, trading og spekulasjon er som kjent svært vanskelig å oppdrive. Da er det heldigvis en trøst at den langsiktige avkastningen avhenger av helt andre faktorer – nemlig faktorer som man selv kan kontrollere. Det er nettopp disse faktorene vår salgssjef Martin Graftås vil ta for seg i sitt foredrag disse kveldene.

Er du interessert i sparing og investeringer… Meld deg på i dag.

Se programmene og meld deg på via lenken i programmet: (legges ut så snart de er tilgjengelige)

Stavanger – 12. november

Stavanger

Dato: 12. november
Tidspunkt: 17.00 - 21.00