Sa du spare til pensjon? Nei, det venter jeg med.

Tid er penger! Lang tid er enda mer penger.

Kjære venner og bekjente.

Hvordan er det med deg og pensjon, tenker du spesielt mye på det? Jeg for min del har i mange år hatt planer om å vinne i Lotto……, og så har jeg i tillegg tenkt at jeg har da et hus, og det er bra nok pensjon. Lottopremien lar vente på seg, og jeg vet at det blir vanskelig å leve av plank og takstein den dagen jeg blir pensjonist.

Det er mye prat om pensjon i media, og alle vet de bør ta et aktivt initiativ. Men det er slik at mange, om ikke de fleste av oss, tenker at det løser vi gjennom arv, boligen eller at det holder å begynne å spare en gang i fremtiden.

Invitasjon
Til daglig jobber jeg som du kjenner til i ODIN Forvaltning med formuesforvaltning. Pensjon opptar meg mye, og jeg vet viktigheten av det. Nettopp derfor inviterer jeg deg/dere til en uforpliktende og ærlig gjennomgang av fremtidig pensjon.

Tid: 31. august kl. 18:00
Sted: ODIN Forvaltning, Fjordalléen 16, Aker Brygge – Oslo

ODIN stiller med lokaler, en liten matbit med drikke til – men kanskje viktigst av alt – vår spesialist på pensjon Anders Stenstad vil gi deg sine gode og ærlige tanker rundt viktigheten av pensjonssparing.

Kvelden blir uformell, og dere vil kjenne de fleste rundt dere og således kan det også benyttes til et sosialt event i hverdagens strabaser.

All forberedelse du bør gjøre er å sjekke egen pensjonsordning – på scenen skal undertegnede og Anders gjøre pensjon enkelt og konkret.

Vær først ute og sikre deg en plass på denne pensjonskvelden – du kommer ikke til å angre på det.

Du kan enkelt melde deg på ved å sende mail til kent.staahle@odinfond.no eller ved å trykke på knappen under.

Frist for påmelding: 15. august.

Håper du benytter denne sjansen og gleder meg med å komme.

Varmt velkommen til en nyttig og hyggelig pensjonskveld.
Med vennlig hilsen
Kent