Skreddersydd rådgivingskonsept

I ODIN tilbyr vi et moderne rådgivingskonsept for formuende privatpersoner og selskaper. Med fokus på dine preferanser og fremtidige behov skreddersyr vi investeringsløsninger. Disse løsningene fylles med konsentrerte aksje- og rentefond fra vårt omfattende investeringsunivers.

Som kunde vil du få en engasjert rådgiver med høy kompetanse og lang erfaring innen kapitalforvaltning. Vår rådgiving tar utgangspunkt i en helhetlig og strukturert prosess hvor vi i nær dialog med deg avdekker din nåværende situasjon og fremtidsplaner, dine risikopreferanser og avkastningskrav.

Når optimale og skreddersydde investeringsløsninger er etablerte, finner vi en samarbeidsform som passer deg. Enkelte kunder ønsker ukentlig kontakt, andre ønsker kontakt noen ganger i året. Vi tilpasser oss og er til stede når du trenger det.

Våre rådgivere har utelukkende fokus på å følge opp din investeringsløsning. De er en del av et av Norges beste kompetansemiljø innen rente- og aksjeforvaltning, som sikrer god løpende innsikt i finansmarkedene.

Denne kunnskapen deler vi med deg som kunde.

ODIN – en aktiv kapitalforvalter >>
25 års erfaring med blikket rettet fremover >>
Aktiv forvaltning med langsiktig perspektiv >>

Snakk med Paal

Ring - 90 70 91 27
Paal har lang fartstid innen Private Banking og er en viktig bidragsyter i ODINs arbeid mot dette segmentet. Ring allerede i dag for en hyggelig fondsprat.

En godt sammensatt portefølje

Øk sjansen din for suksess
Det å konstruere en god portefølje er en prosess som tar tid og krever innsats. Gjør du jobben nå tar det ikke lang tid før du kan høste fruktene av arbeidet ditt.

Hvorfor investere i Norden?

Det kan være lønnsomt
Fra plyndring, ran og narkotisk sopp til Nobelprisen, Ikea, Lego og Absolut Vodka. Stor eksport av sterke merkevarer er mye av forklaringen.