Program og foredragsholdere

Vi har flere spennende foredragsholder og temaer på dette seminaret. Vi håper å se deg den 19. november!

Shakeb Syed

Sjeføkonom - SpareBank1 Markets
Shakeb forteller om den globale makrosituasjonen, og hvordan han ser på prisingen av aksjemarkedet.

Shakeb Syed har jobbet i 9 år som makroøkonom, hvorav de siste 3 årene hos SpareBank 1 Markets som sjeføkonom. Han er siviløkonom med spesialisering i Economics fra Handelshøyskolen BI. Videre har han studert Advanced Econometris ved London School of Economics.

Chris Rynning

Administrerende direktør - Origo Sino-India
Chris fokuserer på investeringer i Kina - balansering av muligheter og risiko, erfaringer fra 20 år med investeringer fra Beijing.

Chris er administrerende direktør og største private eier i Origo PLC, et London listet PE selskap som investerer i Kina. Han har siviløkonomutdannelse fra ESSEC i Paris og MBA fra University of Chicago, i tillegg til Luftkrigskolen i Trondheim. Han er tidligere regionaldirektør i Asia for Elkem ASA og Managing Partner i MINT, PWC Consultings investeringsarm i Kina. Han startet i 2004 forløperen til Origo, Ascend Ventures.

Nils Hast

Senior Porteføljeforvalter - ODIN Forvaltning
Nils presenterer hvordan ODIN ser på investeringsmuligheter i kredittmarkedet i lyset av den globale økonomiske situasjonen.

Nils har jobbet i ODIN siden februar 2011. Han forvalter kombinasjonsfondene ODIN Konservativ, ODIN Flex, ODIN Horisont og ODINs rentefond. Nils er utdannet sivilingeniør ved Kungliga Tekniska Høgskolan i Stockholm og har over 12 års erfaring fra bl.a. SpareBank 1 SR-Fondsforvaltning og Morgan Stanley .

Harald Nissen

Senior Analytiker - ODIN Forvaltning
Harald presenterer hvordan ODIN investerer i Emerging Markets og hvordan våres investeringsfilosofi skiller seg ut i disse markeder.

Senior Analytiker Harald Nissen har jobbet i ODIN siden 2010. Harald har en bachelorgrad i samfunnsøkonomi og statsvitenskap fra University of Warwick og en mastergrad i internasjonal politisk økonomi fra London School of Economics. Han har tidligere arbeidet som konsulent innen data og teknologi.