ODIN Aksje

ODIN Aksje er vårt anbefalte produkt for deg som ønsker å spare i aksjemarkedet. Dette fondet investerer i andre ODIN fond, og består av en kombinasjon som vi mener er det beste for våre kunder som har en langsiktig spareplan.

Hvorfor ODIN Aksje?

Med sparing i ODIN Aksje er det veldig enkelt å være fondskunde, du trenger ikke tenke på hvilket fond og hvilket marked det er best å være investert i. Her gjør våre forvaltere den jobben for deg, og de passer på at innholdet i fondet er sammensatt av det beste ODIN tilbyr.

ODIN Aksje består av en nøye utvalgt sammensetning av ODINs aksjefond basert på ODINs rådende markedssyn. ODIN Aksje består av fondene; ODIN Global, ODIN Europa, ODIN Norden, ODIN Norge og ODIN Emerging Markets. Denne sammensetningen gir deg en smak av aksjemarkeder verden over til en moderat risiko. En slik sammensetning gir deg også full effekt av aksjemarkedets langsiktige meravkastning.

Hvem passer ODIN Aksje for?

Investeringer i ODIN Aksje passer for

  • deg som er usikker på hvilket fond du skal velge
  • deg som ønsker god avkastning på sparingen og full effekt av aksjemarkedets langsiktige meravkastning
  • deg som ikke ønsker å bruke tid på å velge forskjellige fond i forskjellige markeder
  • deg som har en langsiktig plan med sparingen din (lenger enn 5 år)

 Er du allikevel usikker på om ODIN Aksje er et riktig fond for deg, så ta en titt på vår fondsveileder og gjør din beslutning på hvilket fond du ønsker å spare i:  Sjekk ut vår fondsveileder her 

[vippy id=»7279″ width=»806″ height=»453″]

 

ODINs visjon er «ODIN skaper verdier for fremtiden». Det er dette vi jobber hardt med hver eneste dag, og det aktive arbeidet forvalterne gjør med sammensetningen av fond i ODIN Aksje er et godt bevis på dette. For ODIN gjelder det hele tiden å skape meravkastning over tid.

Ikke sats alt på en hest
Det kan ofte være vanskelig å vite hvilket fond man skal velge og hvilken sammensetning som er best for deg. Len deg tilbake å la ODIN gjøre jobben for deg. Ved å investere i ODIN Aksje, får du en portefølje av fond uten selv å måtte velge enkeltfond.

Et erfarent forvalterteam
ODIN Aksje har to ansvarlige forvaltere, Nils Hast og Jarle Sjo, som sammen gjør jobben med å velge ut fond for deg og justerer fondssammensetningen.

Mindre svingninger
En nøye utvalgt sammensetning av ODINs aksjefond basert på ODINs rådende markedssyn gir deg full effekt av aksjemarkedets langsiktige meravkastning og det beste fra ODINs fondsutvalg.